apr
05

Welke schoenen past bij mijn outfit, Zaful weet het wel !

Ken je het gevoel? Je outfit is perfect, je hebt eindelijk een broek en shirt in je kast kunnen vinden die perfect bij elkaar passen en zelfs wat accessoires kunnen vinden in de juiste kleur. Maar dan volgt het dilemma van de schoenen. Dat je geen open schoenen draagt bij warme kleding of juist hoge, dichte schoenen bij een korte broek en t-shirt is waarschijnlijk voor iedereen wel duidelijk, maar verder? En welke schoenen zijn er überhaupt allemaal? En welke van deze schoenen zijn in de mode in 2018? Dat wil je natuurlijk weten voordat je het eerste beste paar uit je kast trekt of naar de dichtstbijzijnde Zaful rent voor een nieuw paar. Lees verder en wie weet kunnen we je wel iets wijzer maken.

Pumps
De pumps zijn al een aardig tijdje populair en zullen dat ook in 2018 wel blijven. Vooral de bow pumps met een leuk accentje zoals een strik of friemeltje zullen in het modebeeld te zien zijn. Ze zijn zo populair omdat ze casual erg leuk staan, maar ook chic zijn op een feestje. Ze kunnen zelfs naar het werk gedragen worden, al ligt dat een beetje aan de soort pump. Niet alle strikjes of friemeltjes staan even professioneel of zijn in ieder beroep even handig.

Overknees
Een andere schoen wel altijd professioneel is zijn overknee schoenen. Deze kunnen onder een lange broek zowel netjes als casual erg leuk staan.

Enkellaarsjes
Hetzelfde geldt eigenlijk voor enkellaarsjes. Niet iedereen vindt lange laarzen even prettig zitten en als jij één van degenen bent die de voorkeur geeft aan wat lagere schoenen kunnen enkellaarsjes een goed alternatief zijn. Ze staan leuk bij zowel een lange broek, ruk als tuniekje. Ze zijn er in vele soorten en maten. Heb je bijvoorbeeld de nieuwe velvet laarsjes al geprobeerd? Er is in zowel open als dichte versie voor ieder wat wils, dus kijk vooral welke voor jou het meest prettig zitten.

Sneakers
De sneakers en trainers zijn er al een behoorlijk tijdje en zullen ook wel niet snel verdwijnen. Eerlijk is eerlijk, heel netjes zijn ze (op een uitzondering na) over het algemeen niet, maar ze zitten wel erg lekker. Ze kunnen ook nog eens prima gedragen worden als je tijdens je werkdag wel eens een sprintje moet trekken. En natuurlijk zijn het ook prima algemene sportschoenen om te dragen tijdens verschillende sportactiviteiten. Daar waren ze ook in eerste instantie voor bedoeld voordat ze ook meer casual gedragen gingen worden en op die manier ook in het normale straatbeeld verschenen.

Doorzichtige schoenen
In de zomer wil je schoeisel wat lekker luchtig is. Maar slippers en sandalen zien er vaak niet heel professioneel uit en zijn dus eigenlijk niet geschikt voor een werkdag. Daarnaast geven die schoenen ook niet echt veel steun aan je voeten. Doorzichtige schoenen, de zogenaamde see-through schoenen kunnen dan een alternatief bieden. Ze zijn natuurlijk niet helemaal doorzichtig maar bevatten wel veel opengewerkte gaatjes en gleufjes die veel van je huid laten zie. Ze houden je voeten dus ook lekker luchtig.

Dus wat voor schoenen passen het best bij jouw outfit? Waar je ook naartoe gaat, hopelijk hebben we je van een paar schoenideeën kunnen voorzien.

(foto: Flickr)